fraNNNta-Design
Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design

avatar
Rank: Membru
Respect : 100%
Mesaje : 295
Inscris : 06/11/2012
Vezi profilul utilizatoruluihttp://farworlds.blogspot.com

biggri Programul Terra - Un atentat extraterestru asupra omenirii - carte

la data de Sam Apr 20, 2013 12:16 pm
Programul Terra: Un atentat extraterestru asupra omenirii - Toni Victor Moldovan.
PROGRAMUL TERRA.

Istoria ascunsă a omului;
O tulburătoare decodare a Bibliei, Coranul, Bhagavad-gitei şi a altor texte vechi.
„Programul Terra” este un brevet românesc de decodare tehnică integrată a Bibliei şi a altor texte vechi, ce are la bază genetica şi alte ştiinţe moderne.
PĂMÂNTUL este proprietatea comună a mai multor supercivilizaţii, care dezvoltă cicluri economice de producţie de corpuri spirituale, ce asigură perpetuarea şi evoluţia genetică a propriilor LOR specii.
Supercivilizaţii ce coexistă în acest colţ al Căii Lactee, au renunţat de mult timp la o perpetuare naturală, sexuală a speciei. Modalitatea LOR de reproducere constă ăn racordarea unui corp somatic (fizic) produs în laborator, cu un corp spiritual compatibil genetic, obţinut în urma unor programe de inginerie genetică standardizate, desfăsurate pe diverse planete, inclusiv pe Terra. Ciclurile de dezvoltare umană sunt situate temporal între două evenimente catastrofale de tipul Potopului şi Apocalipsei.
Cea mai mare surpriză a geneticii umane de până acum constă în găsirea unui număr de gene cu mult mai mic decât cel estimat iniţial. Unde ne sunt genele? Sau altfel spus, CINE ne-a simplificat A.D.N.-ul? Această carte încearcă să vă explice faptul că deţinem o formulă A.D.N. simplificată… de către UNII CARE ŞTIU SĂ SE JOACE CU GENELE.
Întreaga istorie a omenirii a fost manipulată de zei, pentru că Programul Terra nu este al nostru, ci al LOR. Cele două războaie mondiale, cpderea World Trade Center eveniment care marchează intrarea în ultimul război mondial, viitorul atac nuclear irakian asupra Ierusalimului, nu sunt decât evenimente programate de EI.
Lucrarea mea, alături de altele care se scriu poate chiar în momentul de faţă, va face posibilă cunoaşterea unei bune părţi a adevărului despre noi. Parcurgeţi drumul deschis de această carte numai după citirea AVERTISMENTULUI. Încercaţi întotdeauna să priviţi frumosul din spatele grotescului. Totul este dual. Veţi găsi cu siguranţă ceea ce căutaţi. Segmentul de istorie pe care îl parcurgem face posibilă decodarea scrierilor vechi aici - în România sau în altă parte. Din punctul LOR de vedere acest program este încheiat, deoarece sfârşitul său a putut fi vizualizat. Rămâne doar să parcurgem împreună istoria viitorului.
Aşteptăm viitorul mai mult sau mai puţin pregătiţi. Avem dreptul să cunoaştem măcar o parte din adevăr? În mod sigur, părerile sunt împărţite chiar şi între dumneavoastră, cei ce citiţi aceste rânduri. Dacă rândurile de mai sus vi se par o nebunie, nu citiţi această carte. Luaţi-o ca pe o poveste fantastică, un coşmar rupt de “realitatea"" în care trăim. Oricum ar fi, trebuie să ştiţi că se va întâmpla ceea ce deja s-a întâmplat!

Download carte : Trebuie să postezi ca să vezi linkul !

Spor la citit!
Sus