fraNNNta-Design
Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design

Sonozaki
Rank: Membru nou
Respect : 100%
Mesaje : 24
Inscris : 02/05/2013
Vezi profilul utilizatoruluihttp://www.jocderol.org/

biggri Actualizare titlu subiect in timp real

la data de Joi Aug 21, 2014 2:19 pm
Salut, cu acest mic cod veți putea adauga forumului vostru un efect nesemnificativ dar elegant. 


Exemplu:


- Merge doar pe phpBB3
Instrucțiuni:

HTML & Javascript > Javascript > Amplasare : Toate paginile

Cod:

$(function() {
  if (top.location.pathname === '/post') {
        $title = $('#main-content').find('.page-title');

        $('#main-content').find("input[name='subject']").keyup(function() {
           $title.text($("input[name='subject']").val());
        });

        $('#main-content').find("input[name='subject']").focusout(function(){
           $title.text($("input[name='subject']").val());
        });
  }
});


Ultima editare efectuata de catre Sonozaki in Joi Aug 21, 2014 2:43 pm, editata de 1 ori
mr.franta
Rank: fondator
Respect : 100%
Mesaje : 4035
Inscris : 18/06/2011
Vezi profilul utilizatoruluihttp://www.frannnta-design.com

biggri Re: Actualizare titlu subiect in timp real

la data de Joi Aug 21, 2014 2:30 pm
Foarte frumos,dar se poate edita acel text?

apropo aici ai scris ELEFANT?

Cod:
Salut, cu acest mic cod veți putea adauga forumului vostru un efect nesemnificativ dar elefant
Sonozaki
Rank: Membru nou
Respect : 100%
Mesaje : 24
Inscris : 02/05/2013
Vezi profilul utilizatoruluihttp://www.jocderol.org/

biggri Re: Actualizare titlu subiect in timp real

la data de Joi Aug 21, 2014 2:43 pm
Vroiam sa scriu 'elegant', scuze.
Continut sponsorizat

biggri Re: Actualizare titlu subiect in timp real

Sus