fraNNNta-Design
Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design

avatar
RankDesigner
Respect : 100%
Mesaje : 169
Inscris : 05/12/2013
Vezi profilul utilizatorului

biggri Nu pot adauga iconite pe forum [phpBB3]

la data de Dum Sept 13, 2015 7:02 pm
Asa cum am spus si in titlu, nu pot sa adaug iconite membrilor nici grupurilor. Folosesc versiunea phpBB3.  79
avatar
Rank: fondator
Respect : 100%
Mesaje : 4009
Inscris : 18/06/2011
Vezi profilul utilizatoruluihttp://www.frannnta-design.com

biggri Re: Nu pot adauga iconite pe forum [phpBB3]

la data de Dum Sept 13, 2015 8:24 pm
Urmareste acest tutorial [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
RankDesigner
Respect : 100%
Mesaje : 169
Inscris : 05/12/2013
Vezi profilul utilizatorului

biggri Re: Nu pot adauga iconite pe forum [phpBB3]

la data de Mier Sept 16, 2015 4:43 pm
Am reusit la grupuri, dar la membri cum pun din js?
avatar
Rank: fondator
Respect : 100%
Mesaje : 4009
Inscris : 18/06/2011
Vezi profilul utilizatoruluihttp://www.frannnta-design.com

biggri Re: Nu pot adauga iconite pe forum [phpBB3]

la data de Mier Sept 16, 2015 5:53 pm
Cod:
$(function() {
 if($('a[href="link grad membri"] span strong')){
            $('a[href="link grad membri"] span strong').before('<img src="link imagine" border="0" class="icon"/>');

    }
 });

Si selectezi unde vrei tu sa apara pe forum

Iar daca vrei anumiti useri cu iconita uite un cod pentru mai multi useri(poti pune si gradele in acest cod fara sa bagi mai multe scrip-uri)

Cod:

$(function() {
 if($('a[href="link user"] span strong')){
            $('a[href="link user"] span strong').before('<img src="link imagine" border="0" class="icon"/>');


($('a[href="link user"] span strong')){
            $('a[href="link user"] span strong').before('<img src="link imagine" border="0" class="icon"/>');

($('a[href="link user"] span strong')){
            $('a[href="link user"] span strong').before('<img src="link imagine" border="0" class="icon"/>');

($('a[href="link user"] span strong')){
            $('a[href="link user"] span strong').before('<img src="link imagine" border="0" class="icon"/>');

($('a[href="link user"] span strong')){
            $('a[href="link user"] span strong').before('<img src="link imagine" border="0" class="icon"/>');
    }
 });

Daca gradele nu il ajung mai adaugi in cod-ul js inainte de }});

Cod:
($('a[href="link user"] span strong')){
            $('a[href="link user"] span strong').before('<img src="link imagine" border="0" class="icon"/>');
Continut sponsorizat

biggri Re: Nu pot adauga iconite pe forum [phpBB3]

Sus