fraNNNta-Design

Bine a-ti venit pe fraNNNta-Design
conectarecreaza cont[Tutorial] Cum să-ți instalezi o temă IPB!

Distribuiţi
mihai OnlineOffline
avatar
Veteran
Versiune : pHpBB3
Respect : 75%
Mesaje : 476
Like oferite : 525
Like primite : 9
Inscris : 21/02/2016

biggri [Tutorial] Cum să-ți instalezi o temă IPB!

Mesaj Scris de mihai la data de Joi Iun 01, 2017 10:34 am

Mulți habar nu au cum să-și instaleze pe propriul forum Invision Power Board Nulled/Retail o temă. Asta vă voi învăța astăzi.

Mai întâi, căutați pe Google sau după un site de resurse IP.Board (ex.: webflake.sx) tema dorită, dar să fie special pentru versiunea voastră de la forum (ex. Pro-Gaming are v 3.4.6.)
Next. Trebuie să aveți două fișiere: tema în general și imaginile, ambele în .xml.gz. Ca de exemplu, luăm tema Brave, pe care am descărcat-o și eu în PC. ->
Acum intrați în AdminCP -> Look & Feel -> Manage Skins (sau ceva de genul, eu nu mai am niciun acces la vreun AdminCP, deci nu mai știu) -> Import/Export. Acum vă duceți la zona de Import, selectați primul fișier (nu cel cu images..xml.gz) și dați import. După vă duceți la zona Import Images, selectați al doilea fișier (cel neîncărcat), selectați pentru ce temă doriți să fie acele imagini (De exemplu, dacă am instalat tema Brave, dăm pentru tema Brave, ca să coincidă) și încărcați.
Ca să fie vizibilă această temă în Change Theme, intrați în AdminCP -> Look & Feel -> Manage Skins. Acolo veți vedea tema încărcată și un buton roșu pe care scrie Hidden. Click pe el și veți avea vizibilă tema.


Sus
Vezi profilul utilizatorului Vizualizeaza profilul

    Acum este: Joi Feb 22, 2018 12:36 am